Coaching

Werk moet leuk, voldoende uitdagend en ontspannen zijn. Door persoonlijke omstandigheden, fysieke /mentale klachten of organisatorische verandering kan dit onder druk komen te staan. Met plezier naar het werk gaan is dan niet meer zo vanzelfsprekend. De balans tussen werk en privé raakt verstoord. Deze klachten worden regelmatig wel gesignaleerd, maar vaak wordt er te laat adequate actie op ondernomen, waardoor langdurige uitval dreigt. Een coachtraject kan voorkomen dat een werknemer langdurig uitvalt en zorgt ervoor dat er weer plezier wordt ervaren in het werk!

Coaching kan ook worden ingezet wanneer je twijfelt of je nog wel op de juiste plek zit, je toe bent aan een nieuwe uitdaging of wanneer de batterij langzaam leegraakt. coaching.jpg

Een traject start met een kennismakingsgesprek. We bespreken hoe de coachvraag zich heeft ontwikkeld en kan blijven bestaan in de context waar die zich voordoet. We bespreken wederzijdse verwachtingen, inspanningen en het beoogde resultaat. U ontvangt vervolgens een plan van aanpak en offerte. 

Ik maak frequent gebruik van ervarings- en lichaamsgerichte oefeningen en beweegvormen vanuit de Psychomotorische Therapie (PMT) waar dit het leren bevordert, omdat dit vaak een duidelijkere manier van leren geeft. Desgewenst intergreren we aspecten van de Acceptance & Commitment Therapie (ACT).

Ik ben als supervisor en coach geregistreerd bij de LVSC (Landelijke Vereniging Supervisie en Coaching) en werk volgens de met hen afgesproken richtlijnen en kwaliteitseisen.

 

De praktijk werkt niet met wachtlijsten. Een begeleidingstraject kan desgewenst binnen enkele dagen worden opgestart.

Klik op deze link voor een PDF-versie van de 'flyer coaching'.